Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Autodesk University Росія 2015, який пройде зовсім не так, шукає доповідачів.

Autodesk University Росія 2015, який пройде зовсім не так, шукає доповідачів

Ця новина підготовлена на основі виявленого сьогодні повідомлення в Autodesk/Facebook.

У цьому році AU Russia відбудеться в радикально оновленому форматі. Захід триватиме набагато більше традиційних двох днів, однак не буде пов'язано з багатотисячними натовпами, величезною многозальной паралельною програмою та іншими лас-вегасовскими штучками. (Див. isicad-репортажі, наприклад, 2014 і 2013).

Ось основні віхи програми.

7 жовтня. День для керівників в Москві
Ви зможете дізнатися про основні тенденції у галузі будівництва і промислового виробництва, про найбільш значимі події, що впливають на сферу проектування, і чому саме зараз важливо забезпечити підприємство передовими технологіями. Участь в цьому дні платне. Вартість складе від 10 тис. руб. (за умови реєстрації до 10 вересня) до 20 тис. руб. (при оплаті в день заходу)
8 жовтня. День для технічних фахівців – онлайн трансляція
Як вирішити ту чи іншу задачу в продукті Autodesk? Які функціональні можливості з'явилися в нових версіях? Як грамотно організувати роботу в програмах Autodesk? Якщо вас цікавлять ці питання, і ви хотіли б познайомитися з практичними прикладами впровадження та використання рішень Autodesk в машинобудуванні і будівництві, запрошуємо вас на наш технічний день. Участь для всіх бажаючих безкоштовна.
13 жовтня. Регіональний день
Регіональні дні пройдуть в декількох містах Росії і СНД (список міст ми оголосимо пізніше). Якщо ви не зможете поїхати в Москву, і, тим не менш, хочете в процесі живого спілкування отримати інформацію про нові технології, тенденції та досвід впровадження з перших рук, заплануйте посивіння одного з регіональних днів AU Russia. Участь безкоштовна.


Крім того, в рамках AU Russia пройдуть заходи для освітніх установ, а також для програмістів та досвідчених користувачів.

Подробиці про захід почнуть з'являтися на російськомовному сайті Autodesk в серпні. isicad.ru обов'язково попросить Юлію Максимову, головного начальника Autodesk-маркетингу в Росії і СНД, розповісти про особливості AURu-2015 і причини відбулася організаційної оптимізації.

Юля Максимова AURu

На Autodesk University Росія все буде ТАК,
хоча і не зовсім так як зазвичай.

Якщо ви добре знайомі з продуктами Autodesk і вмієте натхненно розповідати про досвід вирішення своїх завдань з їх допомогою, запрошуємо вас виступити на наймасштабнішому в країнах СНД заході, присвяченому передових технологій в області проектування, дизайну та візуалізації.
Заповніть заявку на доповідь тут.

AURU 2015 Рижов

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт