Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія Elixir Aircraft вибирає платформу 3DEXPERIENCE компанії Dassault Syst.

Компанія Elixir Aircraft вибирає платформу 3DEXPERIENCE компанії Dassault Systemes для створення першого в галузі літака, розробленого повністю в хмарі

Нова галузеве рішення "Engineered to Fly" з підтримкою хмарних технологій дозволяє постачальникам змістити фокус з вирішення адміністративних завдань і зосередитися на інноваціях

Велизи- "Віллакубле", Франція, 29 липня 2015 року – Компанія Dassault Syst.PA), яка розробила платформу 3DEXPERIENCE і є світовим лідером в області рішень для 3D-проектування, створення цифрових 3D-макетів та управління життєвим циклом виробів (PLM), оголосила про те, що французький авіаційний стартап Elixir Aircraft обрав платформу Dassault Syst.

Компанія Elixir Aircraft скористається галузевим рішенням Engineered to Fly» з підтримкою хмарних технологій для розробки і проектування свого двомісного літака з високими експлуатаційними характеристиками. Покликаний забезпечити комфорт для пасажирів, велику вантажопідйомність і високий рівень безпеки, новий літальний апарат буде володіти унікальною структурою крила і відрізнятися низькою вартістю. Очікується, що перший політ нове повітряне судно здійснить у середині 2016 року.

«Невеликі компанії часто змушені вирішувати завдання адміністративного та інфраструктурного характеру, що вимагає серйозних часових та грошових витрат і в кінцевому підсумку відволікає їх від своєї основної мети, – говорить Артур Леопольд-Léger (Arthur Leopold-Leger), головний виконавчий директор Elixir Aircraft. – Для створення нашого першого літального апарату ми вибрали хмарне рішення 'Engineered to Fly', розроблене Dassault Syst. Наш вибір обумовлений не тільки тим, що Dassault Syst. В результаті ми отримуємо можливість виділити більше ресурсів на розробку та проектування».

Побудована на базі платформи 3DEXPERIENCE, галузеве рішення «Engineered to Fly» спеціально розроблене для малих і середніх підприємств в авіакосмічній та оборонної галузі і покликане підвищити ефективність їх роботи. Компанія Elixir Aircraft отримала доступ до гнучкого, комплексного хмарного рішення, в якому задіяні новітні інженерні технології для управління процесами проектування повітряних суден і процедур оформлення документації. Працівники і постачальники отримують можливість спільної роботи в рамках захищеного соціальної мережі, що сприяє прискоренню циклів розробки і зниження кількості несвоєчасних змін в процесі проектування. Оскільки структура платформи передбачає можливість роботи в стандартній конфігурації «з коробки», з повноцінною ІТ-підтримкою, компанія Elixir Aircraft зможе прискорити роботу над своїм проектом з мінімальними інвестиціями в ІТ.

«Досвід Elixir Aircraft доводить величезний потенціал французьких технологічних стартапів, що займаються програмами, здатними оживити промисловість, – каже Мішель Тельє (Michel Tellier), віце-президент Dassault Syst. – Вибравши платформу 3DEXPERIENCE для проектування першого літака, який буде повністю розроблений в хмарі, компанія Elixir Aircraft демонструє широкі можливості хмарних технологій як серйозного інженерного інструменту. Хмарне портфоліо Dassault Syst.

Більш детальну інформацію про галузевих рішеннях Dassault Syst.3ds.com/industries/aerospace defense ">сайті компанії.

З більш детальною інформацією про галузевому рішенні Elixir Aircraf можна ознайомитися за за адресою.

Про компанії Dassault Syst. Провідні рішення компанії допомагають змінити підхід до розробки, виробництва виробів і сервісу. Програми для взаємодії від Dassault Syst. Забезпечуючи підтримку понад 190 тис. замовників, Dassault Syst. Для отримання більш докладної інформації відвідайте сайт www.3ds.com.


CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM і 3D VIA є зареєстрованими товарними знаками Dassault Syst.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт