Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Softline Україна отримала унікальний статус від Google.

Softline Україна отримала унікальний статус від Google

Softline стала першою і єдиною авторизованої компанією зі статусом Google Enterprise Partner на території України. Це підтверджує визнання вендором напрацьованої експертизи компанії у розвитку бізнесу, підтримки та впровадження сервісів Google в корпоративному сегменті. Наявність ексклюзивного статусу дозволить Softline більш ефективно взаємодіяти з найбільшими компаніями України в сфері впровадження хмарних технологій.

Softline Україна є партнером Google з 2007 року. Протягом усіх років співпраці компанія демонструвала стабільно високе зростання продажів https://www.linkedin.com/company/softline-group-ukraine
Facebook: https://www.facebook.com/SoftlineUkraina

Про компанії Softline Україна
Компанія Softline працює на ринку інформаційних технологій України з 2002 року і займає провідні позиції в сфері продажу широкого спектру ліцензійного програмного забезпечення. Softline є авторизованим постачальником більше 3000 виробників програмного забезпечення і володіє вищими статусами партнерства Microsoft, Oracle, Citrix, Autodesk, VMware, Symantec, «Лабораторії Касперського» і багатьох інших.

Компанія Softline володіє великим досвідом і глибокою експертизою в таких областях IT, як ліцензування програмного забезпечення, рішення на платформі Microsoft, віртуалізація, хмарні сервіси, інформаційна безпека, технічна підтримка та аутсорсинг, навчання та сертифікація, рішення САПР і ГІС, комунікації та співпраця, поставка апаратних рішень, управління бізнес-процесами, управління програмними та ІТ-активами.

Більш докладну інформацію про компанії Softline можна отримати на корпоративному сайті www.softline.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт