Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Згідно з дослідженнями Gartner компанія Fujitsu була визнана лідером серед постачальників хмарних сервісів .

Згідно з дослідженнями Gartner компанія Fujitsu була визнана лідером серед постачальників хмарних сервісів

Мюнхен, Німеччина, 31 липня 2015 року. – Сьогодні компанія Fujitsu оголошує про те, що була визнана лідером серед компаній, що надають послуги хостингу хмарних обчислень в Європі. Згідно зі звітом Magic Quadrant for Cloud Enabled Managed Hosting, Europe, 2015 (Магічний квадрант «Управління хостингом хмарних обчислень», Європа, 2015 рік) дослідницької компанії Gartner, опублікованому 30 червня, у порівнянні з минулим роком Fujitsu значно поліпшила свої позиції за такими показниками, як повнота бачення і ефективність реалізації стратегії.

«Компанія Fujitsu продовжує інвестиції в хмарні платформи, розвиток центрів обробки даних і сервісів управління хмарними інфраструктурами. Ми впевнені в тому, що результати цих інвестицій внесли свій внесок у займане нами сьогодні лідерські позиції в звіті Gartner Magic Quadrant», – вважає Кенні Тукер (Kenny Tucker), глава підрозділу хмарних платформ та глобального надання послуг компанії Fujitsu.

«Наша європейська база компаній-замовників середнього розміру зростає, а це означає, що вони впевнені в здатності Fujitsu допомогти їм у вирішенні завдань управління гібридними ІТ-рішеннями. Ми використовуємо підхід, який гармонійно поєднує підтримку високоефективних інновацій за рахунок впровадження хмарних сервісів і надійні стійкі методи управління супутніми ризиками, витратами і перевагами», – продовжує Тукер.

Fujitsu відіграє важливу роль на європейському ринку хмарних послуг і сервісів керування хостингом, її центри обробки даних розташовані у Великобританії, Ірландії, Західній і Центральній Європі та Скандинавії. У 2014 році компанія в умовах зростаючого ринку збільшила свій прибуток на шість відсотків відносно рівня минулого року.

На світовому ринку товарів і послуг масового попиту компанія Fujitsu займає особливе місце завдяки своїй унікальній платформі хмарної інтеграції, пропонуючи ефективний доступ до технологій хмарних обчислень. Крім того, з випуском нової платформи на базі технологій OpenStack Fujitsu розширює свою пропозицію для популярних платформ Microsoft і VMware.

Примітки для редакторів
Компанія Gartner не рекламує постачальників, види продукції або послуг, перераховані в опублікованих нею результати досліджень, а також не дає ради користувачам технологій зупиняти свій вибір тільки на постачальників з найвищим рейтингом. Публікуються Gartner результати висловлюють думку дослідницької організації Gartner і не повинні розглядатися як незаперечні факти. Gartner відмовляється від будь-яких гарантій, явно виражених або припущених, щодо даного дослідження, включаючи гарантії щодо ринкових якостей продукції або її придатності до використання в тих чи інших конкретних цілях.
Ресурси

- Блог Fujitsu: http://blog.ts.fujitsu.com
- Ідіть за Fujitsu на Твіттер: https://twitter.com/Fujitsu_RUS
- Стежте за нами на Twitter: https://www.linkedin.com/company/fujitsu-russia-and-cis
- Знайдіть Fujitsu на Facebook: https://www.facebook.com/fujitsu.ru
- Медіасервер Fujitsu: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/portal.php
- найсвіжіші новини Fujitsu: http://ts.fujitsu.com/ps2/nr/index.aspx
Додаткова інформація:

Антон Щегутов, агентство «Маркетинговий центр»
Тел.: 7 831 461-91-10
anton_shchyogutov@marketingcentre.ru
Про компанії Fujitsu
Компанія Fujitsu – японська компанія-лідер ринку інформаційних і комунікаційних технологій (ICT), що пропонує повний спектр технологічних продуктів, рішень і послуг. Близько 159 000 співробітників Fujitsu обслуговують клієнтів у більш ніж 100 країнах світу. Наш досвід і міць інформаційних і комунікаційних технологій допомагають будувати майбутнє суспільства разом з нашими клієнтами. Згідно з опублікованими звітів за фінансовий рік, що завершився 31 березня 2015 року, сукупна виручка компанії Fujitsu Limited (TSE:6702) склала 4,8 трлн. йен (40 млрд. доларів США). Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт http://www.fujitsu.ru
Fujitsu EMEIA
Підрозділ компанії Fujitsu в країнах континентальної Європи, Близького Сходу, Африки і в Індії (EMEIA), – лідируючий постачальник інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ). Продукція компанії включає повний асортимент сучасних рішень і послуг – від клієнтських систем до рішень для центрів обробки даних, керованих сервісів хмарних інфраструктур. Бачення компанії Fujitsu полягає в побудові людино-орієнтованого інтелектуального суспільства, зв'язує воєдино технологічну інфраструктуру, що розширює права і можливості людей і творчо визначає нові форми інтелекту. У Fujitsu EMEIA працюють понад 28 тис.. чоловік. Підрозділ входить в глобальну групу Fujitsu Group. Для отримання додаткової інформації відвідайте інтернет-сторінку http://ts.fujitsu.com/aboutus

інші Назви компаній і видів продукції, згадані в цьому документі, є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками своїх законних власників. Дане інформаційне повідомлення містить відомості, які дійсні на момент публікації і можуть бути змінені в будь-який час без будь-якого попередження.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт