Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Bentley Systems запрошує на Конференцію CONNECTION, яка відбудеться 6 жовтня 2015р. в готелі «Азимут Москва Олімпік» .

Bentley Systems запрошує на Конференцію CONNECTION, яка відбудеться 6 жовтня 2015р. в готелі «Азимут Москва Олімпік»

Bentley Systems, лідер в галузі постачання комплексних програмних рішень для проектування, будівництва та експлуатації інфраструктури, запрошує взяти участь у Конференції Bentley CONNECTION, яка відбудеться 6 жовтня 2015р. в готелі «Азимут Москва Олімпік» за адресою м. Москва, Олімпійський пр-т 18/1. Щорічна конференція Bentley Systems збере експертів і професіоналів в області проектування та експлуатації об'єктів промисловості, цивільної та транспортної інфраструктури, ЖКГ, а також представників адміністрацій міст і комітетів по архітектурі і містобудуванню.

Подія Bentley в Москві приурочено до виходу нової версії продуктів Bentley CONNECT Edition, яка зателефонує оптимізувати методи проектування і забезпечить взаємодію проектних груп і спільну роботу як для проектних інститутів, архітектурних бюро, інженерних і будівельних компаній, так і для власників-експлуатантів.

Учасники конференції дізнаються про передовий досвід у сфері проектування промислових та цивільних об'єктів, підтримки транспортної інфраструктури, ефективної експлуатації та управління виробничими активами в області ПЕК і ЖКГ, а також керування міською інфраструктурою. Провідні представники інфраструктурної галузі в Росії представлять свої історії успіху в рамках галузевих секцій Конференції.

Конференція Bentley CONNECTION стане майданчиком для обміну знаннями і досвідом реалізації проектів у сфері інфраструктури. В рамках заходу відбудеться виставка рішень Bentley і партнерів розробника в Росії і СНД, де учасники зможуть обговорити практику використання технологій Bentley для вирішення завдань своїх організацій.

Місце проведення:
Готель «Азимут Москва Олімпік»
р. Москви, пр-т Олімпійський 18/1

Дата проведення:
6-7 жовтня 2015р.

Попередня програма та реєстрація на заходи на сайті Bentley http://connection.bentley.com/moscow/.

Про компанії Bentley Systems
Компанія Bentley Systems є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для розвитку проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників-операторів інфраструктури. Клієнти Bentley використовують інформаційну мобільність на стику різних галузей знання протягом життєвого циклу інфраструктурних об'єктів в цілях підвищення продуктивності проектів і ресурсів. Рішення Bentley включають додаток MicroStation для інформаційного моделювання, засоби забезпечення співробітництва ProjectWise для реалізації комплексних проектів і виробничу службу AssetWise для створення «розумною» інфраструктури. Все перераховане вище доповнюється професійною підтримкою у всьому світі і наданням комплексних послуг віддаленого управління. Додаткові відомості про компанії Bentley наведені на сайті www.bentley.com.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт