Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Autodesk забезпечив Windows 10 доступною технологією для 3D-друку.

Autodesk забезпечив Windows 10 доступною технологією для 3D-друку

Відкрита платформа для 3D-друку Autodesk Spark тепер доступна в.autodesk.ru" target="_blank">Autodesk (NASDAQ: ADSK) повідомила, що платформа для 3D-друку Spark вбудована в Windows 10.

. Інтеграція з Windows 10 значно спростить адитивні виробничі процеси – від етапу проектування до виробництва. Також Autodesk зробить безкоштовний* API Spark доступним для спільноти розробників Microsoft, що сприятиме подальшому збільшенню охоплення і обсягу індустрії 3D-друку.

«Дуже важливо працювати над сумісністю програмного забезпечення та апаратних засобів для 3D-друку, щоб забезпечити потреби нашого міжнародного співтовариства користувачів і розробників даної технологій, – говорить Стів Гуггенхаймер (Steve Guggenheimer), корпоративний віце-президент по платформної розробки і ведучий євангеліст Microsoft. – Об'єднуючи зусилля з Autodesk, ми допомагаємо технології 3D-друку повністю розкрити свої можливості, спрощуємо процес виробництва на всіх його етапах».

«Autodesk ставить перед собою завдання розвивати індустрію 3D-друку, об'єднуючи зусилля її учасників, роблячи технологію простіше, доступніше як для бізнесу, так і для звичайних людей, – каже Самір Ханна, віце-президент і генеральний менеджер Autodesk продуктів для індивідуальних пользоватлей і 3D-друку. – Оптимізуючи платформу для 3D-друку Spark під Windows 10, ми розширюємо можливості користувачів Windows, так і розробників Microsoft, даємо їм можливість повною мірою використовувати потенціал адитивного виробництва».

Про Autodesk
Autodesk допомагає придумувати, проектувати і створювати світ майбутнього. Різні користувачі – від професійних дизайнерів, інженерів і архітекторів до цифрових художників, студентів і просто любителів – застосовують рішення Autodesk для підвищення творчого потенціалу та вирішення важливих професійних завдань. Детальніша інформація – на сайті www.autodesk.ru.

Autodesk is a registered trademark of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names trademarks or belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

*Free products are subject to the terms and conditions of the end-user license agreement and services that accompanies the software.

© 2015 Autodesk, Inc. All rights reserved.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт