Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Нова версія Model Studio CS ЛЕП.

Нова версія Model Studio CS ЛЕП

Серпень 2015 – Група компаній CSoft повідомляє про випуск розробником (компанією CSoft Development) нової версії Model Studio CS ЛЕП – сучасного та ефективного програмного забезпечення для проектування ЛЕП всіх класів напруг і ВОЛЗ на ВЛ.

Говорить керівник відділу розробки ПО CSoft Development Дмитро Куликов: «Дана версія є оновленням існуючої 2.0.0.548 і підготовчим етапом перед виходом абсолютно нової версії, яка надасть можливість роботи на двох CAD-платформах: nanoCAD і AutoCAD. Можливий вихід ще одного оновлення з підтримкою AutoCAD 2015-2016».

Новий випуск не вимагає оновлення AutoCAD: він встановлюється на будь-які версії цієї платформи – з 2007-го по 2014-й включно, а також працює в середовищі 32 - і 64-бітних версій ОС Windows ХР, Vista, 7, 8. Model Studio CS ЛЕП являє собою програмний комплекс, призначений для розрахунку і випуску комплекту документів при проектуванні повітряних ліній електропередач усіх класів напруг (0,4-750 кВ), ВОЛЗ типів ОКСН і ОКГТ. Можливості Model Studio CS ЛЕП використовуються при розробці проектів нового будівництва, реконструкції та ремонту. Програмний комплекс ґрунтується на положеннях чинної нормативно-технічної документації і повністю відповідає вимогам ПУЕ-7.

Про Групу компаній CSoft
Група компаній CSoft здійснює консалтинг та впровадження комплексних рішень в області систем автоматизованого проектування (САПР), технологічної підготовки виробництва (ТПП), документообігу та геоінформаційних систем (ГІС). Велика частина рішень базується на унікальному поєднанні світових і вітчизняних розробок у цій галузі: Autodesk, Bentley Systems, CSoft Development, CEA Technology, Graphisoft, Нанософт, Oracle, Canon, Contex, Oce та інших.

Сьогодні в активі Групи компаній десятки успішних комплексних проектів, власні методики обстеження організацій і впровадження проектно-конструкторських і технологічних рішень, досвід створення стандартів в області САПР і документообігу, спеціалізовані рішення для вузькопрофільних замовників.

Послуги, пропоновані CSoft, включають аналіз існуючої технології виконання робіт, визначення найбільш ефективних програмно-апаратних рішень, розробку концепції розвитку САПР на підприємстві, поставку, установку і налаштування компонентів автоматизованої системи, навчання користувачів, виконання пілотних проектів, впровадження автоматизованих систем «під ключ».

У складі CSoft 22 регіональних відділення: Волгоград, Воронеж, Далекий Схід (Владивосток, Хабаровськ), Єкатеринбург (Єкатеринбург, Челябінськ, Уфа), Іваново, Казань, Калінінград, Кубань (Краснодар), Москва, Нижній Новгород, Новосибірськ, Омськ, Перм, Самара, південний Захід (Санкт-Петербург), Туркменістан (Ашгабат), Тюмень, Україна (Дніпропетровськ), Ярославль.

Про CSoft Development
CSoft Development (колишня назва – Consistent Software Development) – провідний розробник програмного забезпечення для ринку САПР в області машинобудування, промислового і цивільного будівництва, архітектурного проектування, землеустрою та ГІС, електронного документообігу, обробки сканованих креслень, векторизації та гібридного редагування.

З моменту заснування компанія орієнтується на створення власних додатків, які в поєднанні з програмним забезпеченням від світових лідерів дозволяють вирішувати задачі в області САПР на найвищому рівні і з урахуванням російських реалій. В даний час CSoft Development представляє понад 60 розробок – починаючи від повнофункціональних додатків, які продаються більш ніж в 60 країнах світу, і закінчуючи комплексними системами для промислових підприємств і проектних організацій.


Докладно: http://www.csoft.ru/press/news/newsrelease_2015080..


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт