Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА РОССИИ

ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА РОСІЇ

Доцент кафедри Гірничих машин та інжинірингу Кухарь В.Ю. 04 березня 2014 р. побував на Міжнародній виставці ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА РОСІЇ - 2014 / RUSSIA POWER' - 2014, що проводилася в Москві (Російська Федерація), Експоцентр на Красній Пресні

Офіційно в програмі виставки мали бути представлені електротехніка, електроніка, електроенергетика, нанотехнології, нові технології, приладобудування, радіоелектроніка. 

Насправді моя думка про виставку: "Круто, але для малого і середнього машинобудування абсолютно марно". Серед експонентів були представлені в основному російські та декілька "монстрів " в основному турбінобудування, генпідрядні організації, що займаються проектуванням, комплектацією і будівництвом об'єктів традиційної ( тепловий) енергетики, ряд підприємств з відновлюваної енергетики. Практично не був представлений електричний сектор енергетики (трансформатори, генератори, комутація, передача і перетворення енергії). Не було зарубіжних фірм (типу Дженерал Електрик, Симменс тощо). Мабуть, у зв'язку з обмеженим моїм часом перебування на виставці, мені здалося малим число відвідувачів.

Кілька слів про Москву. Багато поліції, поряд з Манежної площею - невеликі загони спецвійськ з "пакувальними" автобусами і одним БТР- ом американського виробництва. Встиг побачити до "паковки" в автобуси рідкісних мітингувальників з плакатами "Ні війні". Як тільки москвичі дізнавалися, що я з України, щиро цікавилися "Як у вас там справи?". Дивувалися, що в Дніпропетровську все спокійно, "бойовики - націоналісти" не ходять по місту з автоматами і не утискають російськомовних. Бажали якнайшвидшого розв'язання всіх конфліктів.









До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт