Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Вітаємо призерів Всеукраїнської олімпіади з САПР та КМ

Наші студенти найкращі!!! 


У другому турі Всеукраїнської студентської олімпіади «Системи автоматизованого проектування та комп’ютерного моделювання» студенти кафедри гірничих машин та інжинірингу посіли призові місця! 

Вітаємо вас, хлопці!


Осетров Микола

У змаганні взяли участь більше 4 десятків студентів провідних учбових закладів України, серед них і студенти Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" кафедри гірничих машин та інжинірингу.

А саме:

  • Осетров Микола, 133м-18-1, друге місце,
  • Волков Владислав, 133м-18-1, четверте місце,
  • Шевцов Олексій, 133м-18-1, шістнадцяте місце.
  • Керівник – доцент Москальова Т.В.


    фото со студентами

    Вже на протязі більш ніж 20 років навесні проходить олімпіада з САПР та комп'ютерного моделювання, в якій приймають участь студенти з різних країн, серед них Україна, Білорусія, Польща та інші. 

    Метою олімпіади є оцінювання рівня підготовки спеціалістів з використання та створення програмних продуктів САПР для потреб машинобудування; узагальнення досвіду використання різних САПР та інструментів автоматизації проектних робіт в технічних університетах; створення умов для розробки та обміну програмними продуктами навчального та виробничого характеру; підвищення ефективності використання САПР в навчальному процесі.

    Завдання олімпіади можна завантажити за посиланням http://bit.ly/2rpiYqO.

    Відповіді на запитання щодо участі в олімпіаді можна побачити на сторінці.

    за работой работа жюри

    На виконання завдання відводилось п'ять годин. Серед завдань були задачі на автоматизований розрахунок та проектування стелажа, які розробило виробниче підприємство - спонсор олімпіади, задача на автоматизацію побудови та аналізу моделі випадкового геометричного графа, задача на самостійне проектування, розрахунок та оптимізацію параметрів конструкції гейзерної кавоварки.


    Задания.jpg

    Переможці отримали цінні призи від спонсорів олімпіади, а інші учасники - новий досвід та запрошення на роботу від провідних інжинірингових компаній України та світу.

    Щиро вітаємо із заслуженою нагородою та бажаємо творчих успіхів!


    Кафедра гірничих машин та інжинірингу

    До списку

    Сервіси

    Розклад

    Соціальні мережі

    Facebook
    YouTube

    Інформаційне партнерство

    Прес-центр
    Закон про вищу освіту
    © 2006-2024 Інформація про сайт