Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Sam Sung більше не працює на Apple.

apple_troll

Корпоративна рекрутингова компанія Holloway Shulz підтвердила інформацію про те, що Samsung, вибачте Сем Сунг, більше не працює на Apple. Якщо ви забули, ми наприкінці минулого року писали про те, що в «яблучної» компанії працює фахівець з таким унікальним іменем.

Вікторія Велсби, хедлайнер ванкуверської рекрутингової компанії, повідомила через свою сторінку у «Твіттері» про те, що колишній фахівець Apple тепер працює на неї.

«Хочете знати, куди пішов Сем Сунг? Ми його вкрали. Тепер він працює в Holloway Schulz», .

Корпоративна рекрутингова фірма спробувала звести Сунга з представниками західної інформаційної служби CNBC, однак колишній співробітник Apple відмовився коментувати причину свого відходу з купертинской компанії.

Велсби навіть запропонувала CNBC заголовок: «Сем Сунг припиняє співпрацю з Apple і приєднується до однієї з кращих рекрутингових компаній». Мабуть, Велсби досі не може повірити своєму щастю.

sam-sung

На фото вище знаходиться візитна картка Сема Сунга, колишнього співробітника Apple. До речі, довгий час в Інтернеті, багато хто вважали, що вся ця історія шита білими нитками і насправді ніякого Сема Сунга не існує.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт