Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

відео дня | Три кубика Рубіка, зібрані під водою за одну хвилину.

Три Кубика Рубіка, зібрані під водою

Людський мозок продовжує дивувати нас своїми безмежними можливостями. Мало хто здатний успішно зібрати популярну головоломка кубик Рубіка навіть не поспішаючи, а вже на швидкість і під водою . Американець Кевін Хейс довів всьому світу, що немає нічого неможливого.

Відразу обмовимося, що Кевін є чемпіоном світу по швидкісній збірці кубика Рубіка, так що він далеко не новачок у цій справі, а скоріше . Але робити це під водою він ще ніколи не пробував. Адже в даному випадку в хід підуть не тільки спритність пальців і швидкість роботи його мозку, але ще і обсяг його легких, адже провести під водою доведеться чимало часу.

Для проведення дослідження були обрані три кубика Рубіка різної складності: спрощений 2х2 квадрата, класичний 3х3 квадрата, а також ускладнений квадрата 4х4. Відразу уточнимо, що навіть класичний кубик Рубика має приблизно 43 252 003 274 489 856 000 досяжних станів. А тепер уявіть, чому дорівнює кількість досяжних станів кубика квадрата 4х4.

найпростіший кубик Кевін зібрав за 5 секунд. На другий класичний кубик у нього пішло 11 секунд. Ну а самий складний кубик 4х4 чемпіон зміг зібрати до 51 секунді. Багато хто з нас за цей час не встигнуть зібрати навіть звичайний класичний кубик Рубіка. Так що це досягнення Кевіна можна вважати новим рекордом.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> 3 Rubik's cubes solved Underwater in 1 minute!

For licensing/usage please contact: licensing@jukinmedia.com *Almost a minute 2x2 - :05 3x3 - :11 4x4 - :51

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт