Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри гірничих машин та інжинірингу


Конкурс МАН. Блок системи дистанційного управління

На кафедрі гірничих машин та інжинірингу Національного гірничого університеті відбулося засідання другого етапу Всеукраїнського (обласного) конкурсу -захисту науково- дослідницьких робіт учнів - членів Дніпропетровського відділення Малої академії наук України по відділенню «Технічні науки».

Роботу на тему «Блок системи дистанційного управління» виконав: Герасименко Роман Костянтинович, учень 11 класу Гімназії ім. Кирила і Мефодія НВО № 136. Науковий керівник Курінний Валерій Валерійович, старший викладач кафедри систем автоматизованого управління ДНУ.


У даній курсовій роботі розроблений блок, який дозволяє контролювати віддалені об’єкти по телефонній мережі, забезпечує можливість підключення датчиків, та забезпечує комутацію силових приладів.

Пристрій складається з функціонально закінчених незалежних блоків, що дозволяють легко модифікувати пристрій та змінювати основний набір його можливостей.

У роботі було розглянуто та застосовано широкий матеріал провідних досягнень в області телефонії та дистанційного керування.

На основі технічного завдання вибрана елементна база та розроблена схема електрична принципова, яка має елементи, що задовольняють усім параметрам схеми та підібрані за необхідними номіналами.

Отримано складальне креслення з усіма необхідними параметрами, які задовольняються необхідними державним стандартам.

У ході роботи була отримана належна документація, яка включає до себе: структурнуну схему, схему електричну принципову та складальне креслення





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт