Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Віддалений доступ: як VMware забезпечує багату віртуальну графіку з допомогою NVIDIA GRID.

Віддалений доступ: як VMware забезпечує багату віртуальну графіку з допомогою NVIDIA GRID

У вівторок на конференції VMworld до хвилі підтримки технології NVIDIA GRID приєдналася і компанія VMware, представила рішення VMware View 5.3 vDGA. Тепер, за допомогою цього програмного забезпечення, компанії зможуть надавати своїм інженерам і дизайнерам безкомпромісний доступ до віртуальних робочих столів, забезпечуючи віддаленим співробітникам повноцінне середовище робочої станції.

Все це втілює в реальність технологія перекидання GPU NVIDIA GRID, забезпечуючи пряму комунікацію між віртуальною машиною з встановленим ПЗ VMware View 5.3 поверх гіпервізора VMware ESX і спеціальним графічним процесором з підтримкою GRID.

Завдяки виділеному GPU, додатки, що працюють віртуально, мають таку ж сумісність, великий об'єм відеопам'яті, інтерактивність і багаті мультимедійні можливості, які користувачі очікують від настільної робочої станції.

ПО VMware View 5.3 vSGA також продемонструвало можливість спільного використання ресурсів GPU декількома користувачами для прискорення роботи додатків DX9 і OpenGL 2.1.

Деякі замовники компанії VMWare вже оцінили переваги зв'язки NVIDIA GRID і VMware View 5.3 vDGA.

Національна рада житлового будівництва (NHBC) Великобританії вже продемонстрував можливість ефективної віртуалізації робочих столів для більш ніж 500 співробітників, зберігаючи інтерактивність роботи і багатство мультимедійних можливостей Windows. На конференції VWWorld проект NHBC був названий кращим проектом по віртуалізації ПК.

За допомогою VMware View 5.3 vDGA і vSGA на базі NVIDIA GRID компанії можуть отримувати доступ до своїх графічно насиченим додатків в будь-якому місці і в будь-який час.

Докладніше про NVIDIA GRID дивіться на сторінці http://www.nvidia.ru/object/cloud-computing-ru.html.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт