Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія Bentley розширює охоплення ЗА послуги.

Компанія Bentley розширює охоплення ЗА послуги

SAAS-сервіси Bentley CONNECT на платформі Windows Azure розширюють інформаційну мобільність проектів та об'єктів

ЛОНДОН - конференція Рік в інфраструктурі - 2013, 28 жовтня 2013 р. Сьогодні компанія Bentley Systems, Incorporated, світовий лідер в області комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, оголосила про те, що SAAS-сервіси Bentley CONNECT, які поступово стануть доступні для всіх передплатників програмних продуктів Bentley в цілях забезпечення інформаційної мобільності проектів та об'єктів, тепер будуть в повному обсязі надаватися через хмарну платформу Windows Azure корпорації Microsoft. Windows Azure об'єднає програмне забезпечення Bentley і підтримку корпоративних процесів, дозволивши підвищити їх ефективність безпосередньо в контексті роботи користувачів у реальному часі, завдяки використанню Bentley CONNECT SELECTservices для адміністрування та технічної підтримки програмного забезпечення та Bentley CONNECT LEARNservices. Це також послужить основою для створення перспективної бізнес-моделі, яка дозволить компанії Bentley розширити охоплення послуг у форматі SAAS (програмне забезпечення на вимогу), за допомогою Bentley MANAGEservices.

Виступаючи на конференції Рік в інфраструктурі - 2013 в Лондоні перед кількома сотнями ідейних лідерів експлуатуючих організацій та підрядників, головний виконавчий директор Грег Бентлі (Greg Bentley) розповів про перспективних стратегіях цього року, особливо серед сотень номінованих і понад 60 відібраних журі проектів - фіналістів престижної премії Be Inspired Awards, які дозволять використовувати переваги інформаційної мобільності для збільшення ефективності роботи над інфраструктурними проектами та об'єктами. За його словами, тепер, використання комплексного «взаємодії через хмарні служби», при роботі над проектами може ефективно, надійно і швидко підвищити віддачу від інформаційної мобільності, спираючись на наявні успішні ініціативи по спільній роботі всередині компанії.

Для досягнення цієї мети Bentley CONNECT допоможе навести мости між користувацькими проектними середовищами, об'єднуючи учасників, ланцюжка постачальників, спільні підприємства та програми окремих постачальників, а також неоціненну роль у досягнення цієї мети зіграє пакет додатків інформаційного моделювання Bentley, сервери Bentley ProjectWise для спільної роботи, сервери Bentley AssetWise для експлуатації та обслуговування об'єктів і постійно розширюється пакет мобільних додатків Bentley. У число хмарних служб для користувачів входять Bentley CONNECT Project Sharing Services, Bentley CONNECT i-model Validation Services, Bentley CONNECT Content Services і Bentley CONNECT Scenario Services.

Рішення Bentley вибрати Windows Azure в якості технічної платформи служб Bentley CONNECT дозволило компанії доповнити свої визнані можливості новими послугами, які завдяки постійно доступним хмарою. Використовуючи послугу у вигляді платформи Windows Azure та служби інфраструктури, Bentley слід принципам політики корпорації Microsoft по створенню гібридних середовищ, що включають в себе хмарні і локальні служби, що є вирішальним чинником у виконанні індивідуальних вимог організацій, що займаються проектуванням, будівництвом і експлуатацією об'єктів світової інфраструктури. Важливою перевагою є також глобальна присутність Windows Azure, оскільки користувачі Bentley активно беруть участь в проектах по всьому світу.

Старший віце-президент компанії Bentley Алан Кирали (Alan Kiraly) зазначив: «Команда розробників Windows Azure завжди готова до співпраці та надання підтримки. Нас дуже вразили темпи, з якими Microsoft додає нові центри обробки даних і базові служби Windows Azure в таких областях, як безпека, оповіщення, локальних та синхронізація даних і аналіз великих масивів даних. Кожне з цих нововведень можна відразу ж використовувати в наших сервісних додатках, щоб ще більше спростити і прискорити робочі процеси наших користувачів, що спільно працюють над інфраструктурними проектами».

«Windows Azure - це масштабована і надійна хмарна платформа, що забезпечує інтеграцію та ефективне співробітництво компаній, - пояснив Дьюї Форрестер (Dewey Forrester), старший директор Microsoft. - Використовуючи переваги Windows Azure, компанія Bentley може через хмару розширити свої можливості і пропозиції для клієнтів по всьому світу».

Про. Bentley Systems застосовує концепцію інформаційної мобільності для підвищення ефективності об'єктів інфраструктури допомогою інформаційного моделювання при реалізації комплексних проектів, спрямованих на. Рішення компанії. Штат компанії Bentley, заснованої в., перевищив 3000. США. З. компанія інвестувала понад 1. США.

Додаткові відомості про. на.bentley.com">www.bentley.com .bentley.com/annualreport">річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про.bentley.com/rss/news">RSS-канал. Переглянути базу даних інноваційних інфраструктурних проектів з.bentley.com/yearininfrastructure">Рік. Щоб отримати доступ до.bentley.com/">Be.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і.bentley.com/500">www.bentley.com/500.

. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.


Контакти для преси:

Рон Куфельд (Ron Kuhfeld)
1.kuhfeld@bentley.com">ron.kuhfeld@bentley.com

Наша сторінка в.com/@BentleySystems">@BentleySystems

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт