Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

SolidWorks: вийшла нова версія модуля SWR-Специфікація.

SolidWorks: вийшла нова версія модуля SWR-Специфікація

Вийшла нова версія програми SWR-Специфікація 2014, яке призначене для створення текстової КД по ЕСКД згідно з ГОСТ 2.106-96* «ЕСКД. Текстові документи» і ГОСТ 2.701-2008 «Єдина система конструкторської документації. Схеми. Види і типи. Загальні вимоги до виконання».

На основі побажань користувачів фахівцями компанії SolidWorks Russia була проведена робота щодо доповнення існуючого функціоналу SWR-Специфікація 2014 і усунені недоліки програми, знайдені в процесі експлуатації ПО. Додані нові можливості:

  • Можливість передачі в інсталятор SWR-Специфікації додаткові параметри. Це дозволить вже на етапі інсталяції задавати ім'я сховища SolidWorks Enterprise, папка шаблони за замовчуванням, а також не встановлювати add-in SWR-Специфікація в SolidWorks (характерно для користувачів SWE-PDM).
  • Можливість створення переліку елементів (ПЭ3).
  • Можливість угруповання компонентів з позначення і найменування з вибором розділів, в яких угруповання буде виконуватися.
  • Можливість виконувати налаштування сортування і угрупування користувачами.
  • Можливість заміни бланка і налаштувань для вже створеного документа на нові.
  • Можливість перегляду журналу виконання команд SWR-Специфікації.
  • Створення і збереження даних в SolidWorks тепер виконується з урахуванням скорочених компонентів.
  • Додано автоматичні переноси для записів. Якщо в графі «Найменування» запису значення параметра і його одиниці виміру неможливо розмістити на одному рядку, то їх переносять на новий рядок. Це також працює для типу стандарту і його номера.

Користувачі SWR-Специфікації, що мають активний договір на оновлення модуля, можуть отримати нову версію на порталі техпідтримки SWR-CRM/Helpdesk .

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт