Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

«Спектр-Груп» управляє проектною документацією в системі «ЛОЦМАН:ПГС».

«Спектр-Груп» управляє проектною документацією в системі «ЛОЦМАН:ПГС»

Компанія АСКОН-Самара (Група АйтиКонсалт) успішно завершила проект з постачання і впровадження системи управління проектними даними ЛОЦМАН: ПГС для ТОВ " Спектр-Груп (р. Оренбург). В результаті виконаних робіт організація була оснащена сучасною системою, призначеної для автоматизації управління основними виробничими процесами розробки і випуску проектно-кошторисної документації.

ТОВ СПЕКТР-ГРУП - інжинірингова компанія повного циклу, що надає якісні послуги в сфері електроенергетики. Основними напрямками діяльності організації є будівництво та реконструкція мереж електропостачання від 0,4 до 110 кВ, комплексне проектування енергооб'єктів будь-якого рівня складності, проведення польових випробувань і вимірювань, промислове і цивільне будівництво.

Використання системи ЛОЦМАН:ПГС дозволило компанії вирішити такі проблеми, як труднощі з пошуком інформації та документів, незручність колективної роботи, дублювання інформації, неможливість відстеження переміщення інформації між співробітниками.

В даний момент на базі системи ЛОЦМАН:ПГС будується видача та контроль завдань на проектування та узгодження проектної документації в електронному вигляді, підписання документів за допомогою електронного підпису, а також акумулювання напрацювань щодо проектів в електронному архіві. У ЛОЦМАН: ПГС легко організувати колективну роботу над проектом, електронне узгодження креслень, управління завданнями, своєчасне отримання звітності. Крім того, за рахунок організації електронного архіву, істотно зменшився обсяг паперових документів, пошук проектної документації став швидше і ефективніше.

«.Вибираючи програмне забезпечення та оцінюючи ефективність вкладень, ми в першу чергу враховували такі фактори, як надійність роботи, швидкість навчання користувачів, простота впровадження та супроводження. ЛОЦМАН:ПГС став для нас оптимальним варіантом. Він досить простий у використанні і має інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, тому більшість користувачів не відчувають складності при його освоєнні. Система відмінно функціонує і виправдала наші очікування.» - резюмував начальник проектно-конструкторського бюро ТОВ «Спектр-Груп» Василь Кисельов Олександрович.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт