Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

NVIDIA GRID дозволяє використовувати Intergraph саме там, де воно необхідне в даний момент.

NVIDIA GRID дозволяє використовувати Intergraph саме там, де воно необхідне в даний момент

Холодна тундра. Відкритий океан. Далекі гірські хребти.

Інженери, які проектують бурові вишки і великі електростанції, часто працюють віддалено, і при цьому їм необхідно мати можливість проектувати і оцінювати проекти в будь-якому місці і на будь-якому пристрої.

Компанія Intergraph знає про ці проблеми краще, ніж хто-небудь інший. Інженери в усьому світі використовують їх програмне забезпечення SmartPlant Review і Intergraph Smart 3D для обробки самих складних масивів даних. Завдяки співпраці з NVIDIA і Citrix, Intergraph зараз успішно розширює сферу застосування своїх програмних комплексів.

В енергетиці та суднобудуванні централізоване розгортання продуктів Intergraph завжди було складним завданням. Особливо це стосується програмного забезпечення для роботи з 3D-інформацією, такого, як SmartPlant Review і Smart 3D.

Для таких завдань була створена технологія NVIDIA GRID vGPU. Мета цієї технології - забезпечити кращу продуктивність для «важких» у плані графіки додатків для користувачів віртуальних робочих місць. Технологія GRID в поєднанні з рішеннями Citrix XenApp і XenDesktop дозволяє користувачам розділяти ресурси GPU у віртуальних середовищах.

Раніше користувачі продуктів SmartPlant Review і Smart 3D не мали можливості користуватися перевагами віртуалізації. Тепер поєднання можливостей Citrix XenApp, XenDesktop і NVIDIA GRID в додатках SmartPlant Review і Smart 3D, з одного боку, звільняє обчислювальні ресурси CPU для операцій, не пов'язаних з обробкою графіки. З іншого боку, у систем з'являються виділені ресурси для повноцінної роботи з 3D-графікою.

Програмний комплекс 3D Smart, сертифікований для NVIDIA GRID, використовує технологію GRID K2 GPU для інтерактивної 3D-візуалізації в різних інженерних додатках. Важливо, що завдяки організації централізованої роботи над проектами, нова технологія дозволяє забезпечити безпеку даних в ЦОД.

Завдяки підтримці NVIDIA GRID і Citrix в продуктах Smart 3D і SmartPlant Review, у користувачів з'явилася можливість віддаленої роботи, що дозволяє швидше реалізовувати проекти і організовувати ефективну взаємодію між учасниками проекту. Інженери тепер зможуть працювати з інформацією і додатками в будь-якому місці і на будь-якому пристрої, який краще всього підходить для поточного проекту. При цьому вони отримують таку ж точність результатів, як і на робочій станції.

Детальніше про технології NVIDIA GRID

Джерело

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт