Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

PTC завершує придбання Atego.

PTC завершує придбання Atego

Технологія дозволяє користувачам виводити інтелектуальні, взаємопов'язані продукти на ринок швидше

Компанія PTC (Nasdaq: PTC) завершила придбання Atego, розробника систем модельно-орієнтованого проектування і додатків для розробки програмного забезпечення.

Придбання доповнює портфель рішень PTC управління життєвим циклом продукції (PLM) і управління життєвим циклом додатків (ALM) і підтверджує прагнення PTC до розвитку ініціатив своїх замовників в області системного проектування, забезпечуючи їх потужними інструментами моделювання.

Передове рішення Atego в області модельно-орієнтованого системного проектування (MBSE) поєднує в собі можливості для проведення інжинірингу вимог, архітектурного моделювання, визначення фізичних властивостей виробу і перевірки системних функцій.

Це забезпечує ефективність і стандартизацію процесу, дозволяючи територіально розосередженим командам спільно розробляти цифрові моделі складних систем, легко відстежувати вносяться до них зміни і використовувати напрацювання в нових проектах.

Ці можливості набувають все більшого значення в світі інтелектуальних, взаємопов'язаних виробів, де виробники повинні розробляти системи, які одночасно включають в себе високотехнологічні механічні, електричні та програмні компоненти.

«Для замовників PTC все більше значення має створення злагодженої роботи багатофункціональних команд під час проектування взаємозалежностей механічних, електричних і програмних компонентів», - прокоментував Брайан Шефард, старший віце-президент з корпоративних продажів компанії PTC.

«Atego доповнює наші існуючі рішення в області ALM і PLM технологій і самим безпосереднім чином відповідає потребам замовників в інтеграції декількох дисциплін системного проектування».

Продукція Atego використовується такими компаніями, як Alstom Transport, ATLAS ELEKTRONIK і PSA Peugeot Citroеn.

Про компанії PTC
Компанія PTC (Nasdaq: PTC) забезпечує виробничим компаніям стійкі конкурентні переваги продуктів і послуг. Технологічні рішення PTC допомагають замовникам докорінно змінити підхід до створення, управління та обслуговування виробів для інтелектуального, взаємопов'язаного світу. Заснована в 1985 році компанія РТС налічує близько 6 000 фахівців, зайнятих обслуговуванням більш ніж 28 000 підприємств, що швидко розвиваються, глобально розподілених виробничих галузях по всьому світу.

Отримати додаткову інформацію можна на сайті www.ptc.com.

Назва компанії PTC і логотип PTC є товарними знаками PTC Inc. або її дочірніх підприємств у США та інших країнах.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт