Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Наукове співтовариство зацікавлене в інформаційному моделюванні.

Наукове співтовариство зацікавлене в інформаційному моделюванні

Фахівці «НЕОЛАНТ Сибір» представили технологію інформаційного моделювання на V Міжнародному симпозіумі «Актуальні проблеми комп'ютерного моделювання конструкцій і споруд» в Іркутському державному технічному університеті.

«НЕОЛАНТ» був запрошений на конференцію як стратегічний партнер Іркутського державного технічного університету по інтеграції технологій інформаційного моделювання в науково-освітній процес.

Інформаційна модель промислової встановлення хімічного виробництва, створена з використанням InterBridge

Антон Буклемішев, головний спеціаліст відділу інжинірингу ТОВ «НЕОЛАНТ Сибір», виступив з доповіддю, присвяченою проектування та моделювання будівельних конструкцій складних промислових споруд на основі технологій Autodesk і «НЕОЛАНТ».

«Сьогодні існує гостра необхідність у реконструкції промислових об'єктів, побудованих 40-50 років тому. Ця задача ефективно вирішується шляхом створення тривимірних інформаційних моделей, де кожен елемент імітує реальний об'єкт. При цьому складні промислові споруди складаються з технологічної, будівельної, електричної та інших частин, об'єднати віртуальні моделі яких воєдино дозволяє розроблений «НЕОЛАНТ» інструмент InterBridge», -коментує Антон Буклемішев.

«Комп'ютерне та інформаційне моделювання - перспективна і бурхливо розвивається галузь, де, тим не менш, сьогодні спостерігається кадровий голод. Саме тому група компаній «НЕОЛАНТ» вважає за необхідне включення технологій інформаційного моделювання в навчальний процес, а можливо, і створення окремої спеціальності в цій сфері. І ми раді, що один з найбільших технічних університетів Росії - Ірдту - підтримує нас у цьому починанні», - підкреслює Олег Ларін, директор ТОВ «НЕОЛАНТ Сибір» (Іркутськ).

Про групу компаній «НЕОЛАНТ»

Група компаній «НЕОЛАНТ» - розробник інноваційних рішень і постачальник консалтингових, інжинірингових та ІТ-послуг для:

  • паливно-енергетичного, атомного, добувного комплексу Росії.

При виконанні проектів «НЕОЛАНТ» застосовує технології: інформаційні моделі. Фахівці компанії здійснюють інтеграцію цих систем як між собою, так і з іншими типами інформаційних систем, що працюють у замовника.

Найбільші замовники: «Башнефть», «Газпром», «ЛУКОЙЛ», «Росатом», «Роснефть», «Русгідро», «Транснефть», ФСТ РФ, регіональні органи влади.

«НЕОЛАНТ» входить в ТОР 50 найбільших IT-компаній Росії.

Офіси групи компаній «НЕОЛАНТ» розташовані в Москві, Дубні, Желєзногорську, Іркутську, Калінінграді, Королеві, Красноярську, Санкт-Петербурзі, Ставрополі, Тюмені.

Сайт групи компаній:www.neolant.ru.

Контакти для преси
pr@neolant.ru
Тел./факс: 7 (499) 999-00-00
Адреса: 105062, Москва, ул. Покровка, д. 47 А

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт