Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН випустив безкоштовну навчальну версію КОМПАС-3D V15.

АСКОН випустив безкоштовну навчальну версію КОМПАС-3D V15

17 вересня 2014 р.


Компанія АСКОН оголошує про випуск навчальної версії КОМПАС-3D V15. Тепер всі можливості професійної системи тривимірного моделювання КОМПАС-3D і спеціалізованих додатків будуть доступні школярам і студентам без обмежень і абсолютно безкоштовно.

КОМПАС-3D V15 Навчальна версія - це модифікація повнофункціональної версії КОМПАС-3D призначена для використання в освітніх цілях і доступна учням будь-яких освітніх установ. До складу навчальної версії входить цілий ряд додатків для проектування в машинобудуванні, приладобудуванні і будівництві: Стандартні Вироби, система міцнісного аналізу APM FEM, Вали і механічні передачі, Кабелі та джгути, Архітектура АС/АР та інші.

КОМПАС 3D навчальна версія заставка

Можливості КОМПАС-3D V15

Навчальна версія дозволять виконувати лабораторні роботи з інженерної графіки, опрацьовувати курсові та дипломні проекти: створювати тривимірні моделі виробів і об'єктів будівництва, креслення і специфікації, готувати текстову частину, проводити інженерні розрахунки, - і все це у відповідності з ГОСТ і з дотриманням ЕСКД і СПДС.
КОМПАС 3D навчальна версія креслення КОМПАС 3D навчальна версія квадрокоптер

3D-модель квадрокоптера, розроблена в КОМПАС-3D Михайлом Козенко, учнем 9 класу школи №93 м. Волгограда

Умови отримання навчальної версії

Ліцензія на КОМПАС-3D Навчальна версія надається безкоштовно. Дистрибутив програми можна скачати після реєстрації на сайті освітньої програми «Будь інженером!» у розділі Безкоштовне. Надалі студенти і школярі зможуть завантажувати в даному розділі оновлення і нові версії.

Особливості використання КОМПАС-3D V15 Навчальна версія

1. Ліцензійною угодою допускається установка тільки на особистий домашній комп'ютер фізичної особи.

2. Навчальну версію дозволяється використовувати виключно в особистих некомерційних цілях для виконання власних домашніх завдань, курсових і дипломних проектів, інших навчальних робіт, а також створення документів для самостійного некомерційного використання. Роботи, пов'язані з отриманням прибутку, є комерційними.

3. Неприпустимо встановлювати в навчальних класах на комп'ютери юридичних осіб.

4. Навчальна версія має власний тип файлів, несумісний з файлами, створеними в комерційній версії КОМПАС-3D. Файли, створені в КОМПАС-3D Навчальна версія, можна відкрити в КОМПАС-3D Home, навчальних комплектах КОМПАС-3D, що використовуються в навчальних закладах, а також в КОМПАС-3D Персональна ліцензія для викладача.

5. При друку на полі креслень виводиться повідомлення «Не для комерційного використання».

6. Ліцензія інтегрована в продукт, ніяких додаткових дій для активації не потрібно.

7. Всім користувачам КОМПАС-3D Навчальна версія надається технічна підтримка рівня «Початкова».

про Термін дії ліцензії

Термін дії ліцензії КОМПАС-3D V15 Навчальна версія закінчується 1 січня 2016 року, незалежно від дати установки на комп'ютер. Після закінчення строку або раніше навчальну версію можна буде оновити на нову - КОМПАС-3D V16 Навчальна версія.
Про компанії АСКОН
АСКОН - російський розробник інженерного програмного забезпечення та інтегратор у сфері автоматизації проектної та виробничої діяльності. Флагманські програмні продукти компанії: КОМПАС-3D, ВЕРТИКАЛЬ, ЛОЦМАН:PLM, ЛОЦМАН:ПГС, ГОЛЬФСТРІМ. В них втілені досягнення вітчизняної математичної школи, 25-річний досвід створення САПР і глибока експертиза в галузі проектування та управління інженерними даними в машинобудуванні і будівництві. Програмне забезпечення АСКОН використовують понад 8500 промислових підприємств і проектних організацій у Росії та інших країнах.
Контактна інформація
Ольга Калягіна, керівник відділу маркетингу АСКОН
press@ascon.ru
Тел. (495) 783-25-59
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт