Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

JETCAM продемонструє нову версію CrossTrack 3 на профільних виставках восени.

JETCAM продемонструє нову версію CrossTrack 3 на профільних виставках восени

Кілька років тому компанія JETCAM доручила основну частину розробки своїх програмних продуктів компанії ЛЕДАС. В даний час велика команда розробників ЛЕДАСа безперервно і з успіхом працює над проектами JETCAM, в тому числі і над проектом CrossTrack, що поєднує функціонал систем класу Enterprise Resource Planning-Material Lifecycle Management, Manufacturing Execution System і Warehouse Management System.

Компанія JETCAM International s.a.r.l. оголосила про демонстрації нової версії програмного забезпечення CrossTrack на виставках Composites Europe в Дюссельдорфі в жовтні і Composites Engineering в Бермингеме в листопаді. Інноваційне ПО Crosstrack автоматизує виготовлення продукції з композитних матеріалів і листового металу, воно удостоєно нагороди профільної асоціації Великобританії за композитів в 2013 році.

У третій версії вперше буде представлений функціонал роботи з листовим металом, покращений графічний інтерфейс і безліч нових функцій.

Робота на двох ринках: композити і листовий метал

CrossTrack автоматизує роботу з матеріалами, шарами, деталями, збірками, викладками для розкрою, замовленнями, роботами та готовою продукцією, відстежує час життя композитів і робить все це в реальному часі із збереженням повного контролю та історії операцій.

Базове ПО JETCAM Expert, яке CrossTrack використовує для оптимізації розкрою, давно успішно використовується як на ринку композитів, так і на ринку листового металу, дозволяючи автоматизувати процеси вирубки, процеси лазерної, гідроабразивного і традиційної різання і пр. Організація процесів обробки композитів суттєво відрізняється від обробки листового металу, що належним чином відображено в JETCAM Expert.

Нова версія CrossTrack з підтримкою обробки листового металу дозволяє користувачеві ефективно працювати зі збірками, до складу яких входить довільну кількість однакових компонент, без необхідності дублювати компоненти, що є звичайним методом у разі композитів. Багато компаній, що займаються розкриємо листового металу, зберігають єдиний файл для всіх копій однієї і тієї ж компоненти і тепер CrossTrack повністю підтримує такий режим.

Так як запаси матеріалів постійно перебувають у динаміці, робітники повинні в кожен момент часу мати актуальну інформацію про те, які матеріали вже призначені на замовлення, а які доступні для використання. CrossTrack 3 має спеціальний екран, на якому відображається взаємозв'язок між запланованими роботами і відповідними кількостями матеріальних ресурсів, причому тепер в якості матеріалу може бути і листовий метал. Робітники цеху тепер можуть легко визначити, скільки матеріалу залишилося досутпано для використання.

Покращений інтерфейс і швидкий доступ до інформації

Глибока переробки графічного інтерфейсу дозволяє користувачеві швидше отримувати необхідну інформацію. Список поліпшень у новій версії містить кілька сотень позицій, у тому числі:

  • Новий функціонально розширений планувальник розкрою.
Були додані нові інструменти для пошуку і фільтрації безлічі даних, і тепер користувач може особливо легко і ефективно знайти потрібну йому інформацію. Список нових елементів інтерфейсу включає в себе підказки для різних інструментів, на яких є і мініатюрні зображення.

«Новий реліз - справжній прорив для нашої компанії», - сказав Мартін Бейлі, головний керуючий компанії JETCAM. - «У нас багато клієнтів, які спеціалізуються в обробці композитів, або в обробці листового матеріалу, або працюють на обох ринках. CrossTrack - єдине рішення, повністю автоматизує для них розкрий і всі процеси, пов'язані з промисловим виробництвом, що забезпечує повний контроль в відповідності з високими стандартами авіаційної та автомобільної промисловості.»

CrossTrack використовується такими великими компаніями, як Bombardier Aerospace, в той же час він добре підходить компаніям будь-якого розміру завдяки наявності лінійки версій цього програмного продукту з різними можливостями. CrossTrack виграв нагороду «Інновації у виробництві» профільної асоціації Великобританії за композитів в 2013 році і став фіналістом премії MWP Advanced Manufacturing в якості кращого рішення для управління виробництвом в 2014 році.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт