Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Нове ПЗ як послуга від компанії Bentley - ProjectWise Essentials - забезпечує очевидні переваги колективної роботи і розподілу завдань за проектами.

Нове ПЗ як послуга від компанії Bentley - ProjectWise Essentials - забезпечує очевидні переваги колективної роботи і розподілу завдань за проектами

ProjectWise Essentials - це універсальний інструмент для проектних та конструкторських компаній, який покращує проектні показники в середовищі прямого співробітництва за рахунок використання передового досвіду Bentley Systems.

ЛОС-АНДЖЕЛЕС (Каліфорнія), США - 17 жовтня 2014 року - Компанія Bentley Systems, Incorporated, лідер в галузі постачання комплексних програмних рішень для сталого розвитку інфраструктури, оголосила сьогодні про запуск ProjectWise Essentials - операційному середовищі на основі хмари, призначеної для інтеграції будь-яких проектів, що працює в режимі прямого співробітництва. ПО як послуга забезпечує миттєвий доступ до основних функцій ProjectWise - світового лідера в області підтримки колективної роботи і розподілу завдань за проектами. Таким чином, це рішення надає організаціям-користувачам переваги економічної та передбачуваної моделі вартості.

ProjectWise допомагає проектно-конструкторським організаціям здійснювати проекти з високим ступенем ефективності, уникати ризиків і підтримувати конкурентоспроможність. Дане ПЗ забезпечує інформаційну мобільність і можливість універсального управління цілісністю і змінами робочого процесу, що дозволяє підвищити якість інформації та візуального контролю протягом всього життєвого циклу проекту.

ЗА ProjectWise використовується в 101 країні і є пріоритетною системою інтеграції та підтримки колективної роботи над проектами для 25 провідних проектно-конструкторських компаній за класифікацією журналу ENR, більшості департаментів транспорту США і 81 з 100-кращих проектно-конструкторських компаній із сукупним щорічним оборотом по рахунках в розмірі понад 120 млрд доларів. Штат компаній, що працюють з ProjectWise, включає на 14% більше кваліфікованих спеціалістів у порівнянні з порівнянними компаніями, які не використовують ProjectWise. Ці компанії демонструють упевненість в тому, що кожну годину кваліфікованої роботи використовується максимально ефективно і без надмірних витрат і ризиків.

За словами Сьюзен Брандт (Susan Brandt), віце-президента Bentley по продуктам і сервісам для підтримки колективної роботи ProjectWise, «хоча проекти можуть змінюватись в розмірах і складності, для здійснення будь-якої з них виявиться корисним використання надійної платформи підтримки колективної роботи, в той час як кожна компанія та інженер отримають користь з можливості розподілу робочих завдань. Ось чому я рада, що нам вдалося адаптувати рівень «індустріально орієнтованого продукту ProjectWise до всіх проектних і конструкторських фірмам, дозволяючи кожної з них отримати ті ж переваги, якими користуються провідні проектно-конструкторські організації по всьому світу. «До ваших послуг» на основі хмари ProjectWise Essentials усуває необхідність адміністрування системи або сервера, що може бути складним для невеликих фірм і проектів, і дозволяє домогтися негайних результатів. Наприклад, з допомогою ProjectWise Essentials можна безболісно подолати труднощі, пов'язані з пересиланням файлів великого об'єму, коли робочі завдання розподіляються між територіально розосередженими офісами».

У середовищі ProjectWise Essentials віддалені одна від одної команди, що реалізують проекти будь яких масштабів, отримують можливість використовувати галузеві стандарти і передовий досвід, необхідні для прискорення обміну захищеною інформацією, надсилання проектних креслень, моделей, документації і складних асоційованих файлів. При цьому вони можуть працювати з Revit, AutoCAD Civil 3D і іншими додатками, часто застосовуваними в проектно-конструкторської середовищі. Все це збільшує продуктивність команд, знижує проектні ризики, зменшує обсяг витрат та покращує показники виконання проекту. ProjectWise Essentials також покращує точність та достовірність цієї інформації завдяки таким можливостям, як, наприклад, реєстрація її джерел і відстеження шляху аудиту. У результаті знижується обсяг повторного проектування і ризик допущення помилок.

Більш того, ProjectWise Essentials підвищує гнучкість, необхідну проектних і конструкторських компаніям для швидкої адаптації до різних проектним вимогам, оптимізуючи як їх оперативну готовність, так і повернення на інвестиції. В середовищі прямого співробітництва проектні команди, включаючи персонал, що працює на місцях, встановлюють віртуальну зв'язок. Для досягнення інформаційної мобільності і цілісності вони отримують миттєвий та надійний онлайн, офлайн - і веб-доступ до проектної та конструкторської інформації. Вхідні в комплект програмного пакету Bentley CONNECTIONS Passports дають користувачам ProjectWise Essentials можливість роботи з усіма мобільними додатками Bentley, включаючи Bentley Map Mobile, Field Supervisor, InspectTech Collector Mobile Navigator Mobile, ProjectWise Explorer Mobile, і Bentley LEARN.

Організації-користувачі також отримують переваги від:

  • можливості використання галузевих стандартів і передового досвіду, які необхідні для підтримки робочих процесів, пов'язаних з інформаційним моделюванням, у всіх командах одночасно розосереджених.

Також ProjectWise Essentials дозволяє проектним групам переглядати дані проекту в такому режимі, який безпосередньо адаптований до вимог їх оперативних завдань без використання прикладних програм. Ці режими відображення включають в себе:

  • просторовий режим для навігації за допомогою карт,
  • режим відображення користувальницьких повноважень для управління доступом,
  • режим відображення взаємозалежностей для інтерпретації та управління складною файлової ієрархією,
  • ракурс компонентів для здійснення пошуку по вмісту в 2D і 3D.

Коментуючи досвід використання ознайомлювальної версії ProjectWise Essentials у власній організації, Джеймс Даунінг (James Downing), виробничий директор Управління територіального і муніципального господарства Території федеральної столиці Австралії, заявив: «Територіальне та муніципальне господарство (TAMS) поставило перед собою мету трансформувати потік інформації, пов'язаної з реалізацією інфраструктурних проектів, як на внутрішньому рівні, так і на рівні співпраці уряду з місцевою промисловістю. Рішення на основі хмари, запропоноване ProjectWise Essentials, означало кардинальну зміну принципу роботи. Територіальне і муніципальне господарство повністю поклалися на досягнення компанії Bentley в забезпеченні надзвичайно безпечної проектної середовища».

Додаткова інформація:

  • Для отримання більш детальної інформації про ProjectWise Essentials і/або перегляду списку майбутніх веб-семінарів, присвячених ProjectWise Essentials, натисніть тут.
  • Щоб дізнатися більше про ProjectWise, натисніть тут.
  • Щоб дізнатися більше про програми Bentley Apps, натисніть тут.
Про компанії Bentley Systems
Компанія Bentley Systems є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для розвитку проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників-операторів інфраструктури. Клієнти Bentley використовують інформаційну мобільність на стику різних галузей знання протягом життєвого циклу інфраструктурних об'єктів в цілях підвищення продуктивності проектів і ресурсів. Рішення Bentley включають додаток MicroStation для інформаційного моделювання, засоби забезпечення співпраці ProjectWise для реалізації комплексних проектів і виробничу службу AssetWise для створення «розумної» інфраструктури. Все перераховане вище доповнюється професійною підтримкою у всьому світі і наданням комплексних послуг віддаленого управління.

Штат компанії Bentley, заснована в 1984 році, перевищив 3 000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах у більш ніж 50 країнах, а річний дохід компанії становить понад 600 млн дол. США. З 2006 року компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

Додаткові відомості про компанії Bentley наведені на сайті www.bentley.com і річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Перейшовши по посиланню Конференція Рік в інфраструктурі 2014, ви дізнаєтеся про ключові аспекти елітного заходи Bentley, присвяченого передовим практикам. Ознайомитися з базою даних інноваційних інфраструктурних проектів, які взяли участь у конкурсі Be Inspired Awards, можна в електронній версії Щорічника інфраструктури компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сторінки професійного співтовариства, який є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Be Communities.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сайті www.bentley.com/500.

. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.


Контакт для преси:
Рон Куфельд (Ron Kuhfeld)
1 610 321 6493
ron.kuhfeld@bentley.com
Читайте нас в Твіттері:
@BentleySystems

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт