Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія ТЕСИС пропонує програмне забезпечення EnSight.

Компанія ТЕСИС пропонує програмне забезпечення EnSight

20 листопада 2014 р.

ТЕСИС EnSight 1 Компанія ТЕСИС підписала угоду з компанією CEI Inc. (США) - виробником програмного забезпечення EnSight.

Програмне забезпечення EnSight дозволяє читати результати розрахунку з різних CAE-систем і здійснювати якісну і кількісну обробку отриманих даних. Система дозволяє візуалізувати поля фізичних змінних різними методами. EnSight допускає об'єднувати у рамках однієї сцени дані з різних CAE-пакетів, що дозволяє візуалізувати многодисциплинарные процеси, наприклад, напружено-деформований стан конструкції в поле тиску набігаючого потоку.



ТЕСИС EnSight 2 EnSight забезпечує підтримку більшості популярних CAE-систем і використовується у великій кількості західних компаній в якості уніфікованого засобу перегляду результатів розрахунків. В даний час реалізована можливість візуалізації даних у EnSight з російського програмного комплексу з обчислювальної гідродинаміки FlowVision.
EnSight має розвинені власні кошти кількісної оцінки локальних і інтегральних характеристик, аж до написання власних математичних залежностей.


ТЕСИС EnSight 3 EnSight дозволяє обмінюватися даними, графіками, зображеннями, відео або 3D сценами, а також може перетворювати отримані дані в архів або інший підтримуваний формат.

Більш детально дізнатися про можливості лінійки продукції EnSight компанії CEI ви можете в офісі компанії ТЕСИС.

Про компанії ТЕСИС
Компанія ТЕСИС є одним з провідних російських розробників і постачальників інженерних рішень для промислових підприємств, дослідницьких організацій і Вузів. Компанія ТЕСИС пропонує програмні комплекси і вимірювальне обладнання для сучасного оснащення та автоматизації конструкторських, розрахункових і технологічних підрозділів у всіх галузях промисловості. Поряд з кращими рішеннями провідних фірм світу, компанія ТЕСИС пропонує власні програмні продукти, що відповідають новизною і високим рівнем виконання.

www.tesis.com.ru тесис.рф
www.flowvision.ru
www.fv-tech.com
info@tesis.com.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт