Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Intergraph<sup class="reg">®</sup> представляє рішення CADWorx<sup class="reg">®</sup> з 2015.

Intergraph® являє рішення CADWorx® з 2015.ifv для перегляду і спільного використання моделей CADWorx на планшетах Apple® iPad®

Хантсвілл, Алабама, Грудень 8, 2014 - Intergraph® випустив CADWorx® 2015, засноване на AutoCAD® рішення наступного покоління для проектування сучасних промислових споруд і підприємств, а також для автоматизації. Поліпшені характеристики іншого рішення CADWorx Design Review дозволяють створювати файли формату .ifv і забезпечувати їх спільний перегляд на планшетах Applei Pad через спеціальний додаток Intergraph - FreeView®.

Система для інтелектуального 2D і 3D проектування підприємств Intergraph САDWorx легка у використанні, масштабована, а також має двосторонні зв'язки з іншими САПР. ПО передбачає синхронізацію схем технологічного процесу та розташування контрольно-вимірювальної апаратури з моделі, інтелектуальне моделювання та автоматизоване виробництво кінцевого результату проекту, такого як ізометричні і ортогональні креслення, переліки матеріалів, підвищуючи тим самим продуктивність на протязі всього процесу проектування та інжинірингу.

Серед інших характеристик CADWorx 2015: можливості для трасування секційних зварних відводів, скошених труб, клапанів голчастих. З повним списком оновлень можна ознайомитись посилання.

Патрік Холкомб, віце-президент з маркетингу та розвитку бізнесу Intergraph Process, Power . Переваги даного рішення неоціненні для всієї організації в цілому: терміни реалізації проекту і його циклу скорочуються, що економить час і матеріальні ресурси. Саме це є причиною популярності рішення серед проектувальників та інженерів».

«Незважаючи на те, що CADWorx побудований на AutoCAD, користувачі рішення мають доступ до інших рішень: ISOGEN для створення ізометричних креслень або OrthoGEN для створення креслень ортогональних - все так, як зазвичай відбувається при використанні високотехнологічних рішень», - сказав Рік Аллен, президент Intergraph CADWorx . «Незалежно від масштабу проекту і объекма його фінансування наші рішення допоможуть проектним процесів йти ще швидше і якісніше».

Провідна аналітична компанія ARC Advisory Group в своєму звіті «Аналіз і прогноз розвитку ринку засобів проектування промислових та інфраструктурних об'єктів по 2018 рік» оголосила компанії Intergraph лідером серед постачальників програмних рішень для проектування промислових об'єктів.

Про корпорації Intergraph
Рішення Intergraph надають нашим клієнтам можливість більш ефективно проектувати, будувати і експлуатувати заводи і кораблі, створювати інтелектуальні карти, захищати важливу інфраструктуру і мільйони людей у всьому світі.

Корпорація Intergraph складається з двох підрозділів: Intergraph Process, Power . Intergraph PP. Intergraph SG. Intergraph Government Solutions (IGS) - нове незалежне підрозділ, що відповідає за роботу з федеральними і оборонними відомствами уряду США.

Intergraph входить до складу групи компаній Hexagon AB, акції якої вільно торгуються на фондовій біржі «Nordic exchange» (тікер «HEXAB»), а також на біржі «Swiss Exchange» (тікер «HEXN»). Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайтах www.intergraph.ru і www.hexagon.com

© 2014 Intergraph Corporation. Всі права захищені. Intergraph і логотип Intergraph є зареєстрованими товарними знаками корпорації Intergraph та її підрозділів. Інші торговельні марки та назви продуктів - товарні знаки їхніх законних правовласників.

Контактна інформація:
Олександра Сгибова
Фахівець з маркетингу
Alexandra.sgibova@intergraph.com
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт