Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

В SolidWorks традиційно раптово змінився головний начальник.

SolidWorks традиційно раптово змінився головний начальник

За 20 днів до початку чергової всесвітньої конференції SolidWorks World генеральним директором компанії SolidWorks (а точніше - одного з головних брендів Dassault Systemes) призначений Жан (Джан або навіть Джіан - по-італійськи)) Паоло Бассі (Gian Paolo Bassi).
Бассі SW DS

Р-н Бассі змінив Бертрана Сіко (Bertrand Sicot), який висунувся на посаду віце-президента DS по каналу продажів, пов'язаній з 500 партнерами в 16 країнах.

Попередня зміна CEO також відбулася напередодні головної конференції компанії - чотири роки тому: см. SolidWorks змінює ковбоя на мушкетери.

Новий генеральний директор SolidWorks - саме той чоловік, який в 2011 році, вступивши на посаду віце-президента компанії по R.ru/ru/articles.php?article_num=16730 ">SOLIDWORKS Mechanical Conceptual і SOLIDWORKS Industrial Conceptual.

55-річний Бассі відомий як засновник і головний технолог САПР-компанії RIWEBB, а також як віце-президент і головний технолог компанії ImpactXoft, в якій він став співавтором кількох патентів в області функціонального моделювання.

Джерело: прес-реліз DS.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт