Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Конференція «BIM на практиці»: будівництво і технології в епоху змін.

Конференція «BIM на практиці»: будівництво і технології в епоху змін

У Санкт-Петербурзі 2 квітня 2015 року пройде конференція «BIM на практиці: зниження ризиків інвестиційно-будівельних проектів». Захід призначений для керівників будівельних та проектних організацій, а також керівників і девелоперських компаній. В цьому році на конференції буде приділено багато уваги регуляторних змін, пов'язаних з впровадженням технології інформаційного моделювання в будівництві у Росії, а також можливостей захисту інвестицій за рахунок використання BIM. Організатором конференції виступає інженерно-консалтингова компанія ПСЗ.

«Мінбуд нещодавно почав поетапне впровадження в Росії технології інформаційного моделювання будівель і споруд у промислове і цивільне будівництво, найближчим часом будуть зроблені конкретні кроки для реалізації цих планів, - коментує Борис Воробйов, заступник генерального директора компанії ПСЗ. - Це свідчить про важливість BIM для розвитку галузі. Ми вже давно розповідаємо про особливості та потенціал застосування BIM на своїх конференціях і бачимо, наскільки це питання значущий для компаній, працюючих у будівництві. Тому ми побудували програму цьогорічної конференції так, щоб освітити не тільки практичні питання роботи з BIM, але і розповісти про тренди, тим самим дозволивши учасникам зазирнути в майбутнє і відчувати себе більш впевнено в такій складній економічній ситуації, як зараз. Крім того, в нашій конференції вперше беруть участь представники регулятора, так що учасники зможуть отримати інформацію про прийдешні зміни з перших вуст».

У рамках конференції «BIM на практиці: зниження ризиків інвестиційно-будівельних проектів» виступлять представники Департаменту містобудівної діяльності та архітектури Мінбуду РФ, Російської гільдії керуючих і девелоперів, а також світового лідера в області розробки програмного забезпечення та сервісів для інформаційного моделювання будівель і об'єктів інфраструктури компанії Autodesk. Вони розкажуть про ситуацію з використанням BIM в Росії, регуляторних зміни та головні тренди роботи із застосуванням технології інформаційного моделювання.

Також на конференції буде представлено практичний досвід застосування BIM російськими і зарубіжними компаніями. Так, Кшиштоф Поморскі, технічний директор компанії КБ Віпс, поділиться досвідом використання BIM при створенні високотехнологічних об'єктів в Мінську і Свердловської області. Олександр Бійців і Марко Сантоло, представники компанії NCC, поділяться досвідом взаємодії з підрядниками із застосуванням технології BIM, а Андрій Парфьонов, генеральний директор компанії А2, розповість про те, як проектна організація працює з BIM. Виступ Олексія Зотова, генерального директора компанії АйБИМ, буде присвячено особливостям візуального планування будівництва з використанням технології інформаційного моделювання.

Костянтин Биктимиров, технічний директор компанії ПСС, розповість про можливості зниження ризиків інвестиційно-будівельних проектах завдяки впровадженню BIM. Крім того, експерти компанії ПСЗ проведуть майстер-клас з розрахунком собівартості об'єкта з використанням інформаційної моделі. Отримати відповіді на найбільш важливі питання учасники конференції зможуть як в демозоне конференції, так і у форматі відкритої дискусії зі спікерами.

«У розвитку BIM в нашій країні поки ще є багато стримуючих факторів, але інтерес до наших конференцій, присвячених інформаційному моделювання, а також активність учасників спілкування зі спікерами свідчать про те, що ситуація змінюється прямо на очах, - коментує Костянтин Биктимиров. - І регулятор, вносячи зміни в регламенти, дає лише додатковий стимул розвитку таких інноваційних технологій, як BIM. Ми впевнені, що сьогоднішня складна макроекономічна ситуація також допоможе більш виважено поставитися до можливостей використання технології BIM - адже завдяки її використанню зі стовідсотковою гарантією можна знизити ризики інвестиційно-будівельних проектів».

Реєстрація на конференцію доступна на сайті компанії.

Про компанії «ПСЗ»
ТОВ «ПСЗ» - інженерно-консалтингова компанія, заснована в 1994 році, спеціалізується в області розробки і реалізації проектів комплексної автоматизації та підвищення ефективності діяльності інвестиційно-будівельних, керуючих і девелоперських компаній, проектних інститутів, архітектурних і конструкторських бюро. Досвід ефективного впровадження BIM-технологій у проектуванні і будівництві, оптимізації і стандартизації бізнес-процесів проектно-будівельних організацій, яким володіє компанія ППС, що дозволяє в короткий термін і з обмеженими інвестиціями збільшити продуктивність праці, скоротити терміни виконання та підвищити якість виконуваних проектів. Компанія ПСЗ проводить навчання фахівців у власних оснащених навчальних центрах. Додаткова інформація: www.pss.spb.ru

ПСС у Facebook
Канал ПСС на YouTube

За додатковою інформацією звертайтеся:
Гуменюк Ірина, керівник відділу маркетингу
тел.: 7 (812) 622-10-14, e-mail: cad@pss.spb.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт