Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Daimler успішно завершив найбільший проект міграції на нову CAD-систему.

Daimler успішно завершив найбільший проект міграції на нову CAD-систему

  • Перехід на систему NX CAD розроблену компанією Siemens успішно завершено у всіх підрозділах концерну
  • Понад 6200 співробітників пройшли навчання
Штутгарт, 20 травня 2015 р. Успішно завершився широкомасштабний проект PLM2015, що передбачає впровадження нової системи NX CAD від компанії Siemens.

Найважливішими причинами відмови від системи CATIA V5, що застосовувалася протягом багатьох років, на користь NX від Siemens стала потреба в підвищенні ефективності роботи та забезпечення подальшого сталого розвитку, а також необхідність інтеграції CAD-рішення з використовуваної в компанії системою управління даними про виріб. Ця система являє собою єдину інформаційну платформу, об'єднуючу всі процеси конструкторсько-технологічної підготовки виробництва.

Д-р Міхаель Горриц (Michael Gorriz), директор з інформаційних технологій компанії Daimler, заявив: «Я хочу висловити подяку всім співробітникам, які напружено працювали над наймасштабнішим за останні десятиліття проектом міграції на нову інформаційну систему. Завдяки спільним зусиллям проект був завершений точно у відповідності з графіком. Впровадження нової системи автоматизованого конструкторського і технологічного проектування демонструє не тільки нашу повну готовність йти в майбутнє. Ми повною мірою скористалися шансом перетворити процеси розробки виробів автомобілебудування, довівши їх до найвищих стандартів якості».

Понад 6200 співробітників концерну пройшли навчання в період з 2012 року по теперішній час. Для займають різні посади працівників було підготовлено 33 навчальних модуля на німецькій і англійській мовах. Спеціальні курси також проводилися на японською, португальською, іспанською та турецькою мовами. В періоди максимальної інтенсивності робіт понад 300 осіб з конструкторських служб в р. Бангалор (Індія) працювали над перенесенням даних з CATIA V5 у NX. В цілому на нову платформу успішно перенесено більш 235000 CAD-об'єктів.

Всі постачальники Daimler або раніше використовували NX від Siemens, або перейшли на систему внаслідок рішення, прийнятого концерном. Тісний зв'язок з постачальниками забезпечила безперебійне функціонування всього ланцюжка поставок.

Компанії Daimler і Siemens продовжать спільну роботу щодо подальшого розвитку системи NX.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт