Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Elecworks — нова російськомовна САПР для проектування електрики.

Elecworks — нова російськомовна САПР для проектування електрики

Вихід на російський ринок Elecworks (розробник Trace Software) для проектування електротехнічних частин проекту, а також Квп і АСУТП промислових установок і підприємств

Група компаній «Російський САПР» повідомляє про новий продукт Elecworks, який надає в розпорядження інженерів–електриків і фахівців з автоматизації потужний інструмент, забезпечує швидке і надійне проектування і випуск проектної документації в галузі електротехніки, автоматики, АСУ ТП, Квп та інших напрямів. Легкий в освоєнні програмне забезпечення Elecworks ідеально підходить як для окремого користувача, що виконує проект, так і для цілої команди, яка працює над великомасштабним проектом. Elecworks дозволяє задавати проектні дані, завдяки наявності таких опцій, як: блок-схема, кабельні підключення і можливості управління компонентами. Значна частина проекту може бути виконана до остаточного завершення розроблених схем.

Коротко про основні особливості Elecworks:

  • Працює на власній незалежній повнофункціональної мульти–язичної платформі, має російськомовний інтерфейс, завдяки чому немає необхідності в установці інших платформ для роботи.
  • Дозволяє випускати повний комплект документації по російським стандартам.
Тестування Elecworks коментує Грудок Олександр Сергійович, начальник проектно-конструкторського відділу НПЗ ТОВ «ЛУКОЙЛ-Нижегороднефтеоргсинтез»: «Програма проста в освоєнні, має повністю русифікований інтерфейс, велика база даних електро–обладнання. Немає потреби в придбанні додаткового ПЗ, наприклад, AutoCAD. Плануємо розгляд використання Elecworks для реалізації наших проектів».
Про Групу компаній «Російський САПР»
Група компаній «Російська САПР» — багатопрофільна група IT–компаній, понад 15 років працюють на території Росії та СНД. Напрямки діяльності ГК «Російський САПР»: IT консалтинг, системна інтеграція, дистрибуція, навчання інженерного персоналу. ГК «Російський САПР» є партнером більше 45 російських і зарубіжних виробників устаткування і програмних рішень в області САПР та ГІС. Чисельність співробітників складає близько 100 осіб. Мережа офісів ГК «Російський САПР» включає 9 відділень по Росії.
Про компанії Trace Software
Trace Software International — це міжнародна компанія, що вже більше 25 років спеціалізується на розробці програмного забезпечення для проектування в промисловій сфері, зокрема, для проектування електричних установок. Постійні інвестиції Trace Software в області досліджень і розвитку інновацій, зарекомендували програмні продукти компанії, як особливо просунуті на профільному ринку. Trace Software має дочірні компанії у Франції, Іспанії, Марокко, Німеччини, Китаї, Бразилії і США, а також має широку дистриб'юторську мережу по всьому світу, включаючи Росію і країни СНД. Співробітники всіх підрозділів Trace Software залучені в процес створення і розробку нових можливостей продуктів і послуг компанії для своїх замовників по всьому світу.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт