Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія «ЛІРА софт» запрошує до обговорення проекту функціональної карти професійного стандарту «Фахівець з інженерно-технічного проектування для містобудівної діяльності».

Компанія «ЛІРА софт» запрошує до обговорення проекту функціональної карти професійного стандарту «Фахівець з інженерно-технічного проектування для містобудівної діяльності»

згідно з Планом розробки Мінпраці Росії на 2015 рік різними професійними співтовариствами ведеться розробка професійного стандарту «Фахівець з інженерно-технічного проектування для містобудівної діяльності».

ПК ЛІРА 10.4, який інтегрується з різними BIM — платформами і дозволяє проводити якісну експертизу розрахунків в короткі терміни, а також навчання фахівців.

«Курс «Моделювання і розрахунок будівельних конструкцій в ПК ЛІРА 10.4. Просунутий» дає можливість слухачам освоїти:

  • ефективні методи моделювання конструкцій в ПК ЛІРА 10.

На Вашу думку, який функціонал для такого спеціаліста є необхідним достатнім? Пропонуємо Вам взяти участь в обговоренні проекту функціональної карти професійного стандарту, заповнивши анкету. Для цього ознайомтеся з запропонованими питаннями і максимально лаконічно викласти зауваження, вносячи їх у режимі видимої правки або виділяючи іншим кольором!

Заповнені анкети надсилайте на е-mail: zhdv@lira-soft.com.

У разі виникнення питань, просимо Вас звертатися до Дмитра Жулковскому по тел. (499) 922-00-02

Заздалегідь дякуємо за співпрацю та вітаємо з прийдешнім Днем будівельника!

Про подарунки до Дня будівельника ознайомтеся тут, а найбільш активних учасників нашого опитування в кінці 2015 року чекають приємні сюрпризи від ТОВ «ЛІРА софт».

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт