Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ПСС взяла участь у Байкальском саміті РГУД.

ПСС взяла участь у Байкальском саміті РГУД

Інженерно-консалтингова компанія ПСС в липні 2015 року взяла участь у дводенному Байкальском саміті, організованому НП «Російська гільдія керуючих і девелоперів». В рамках заходу експерти та партнери ПСЗ представили можливості інформаційного моделювання будівель і споруд (BIM) для будівельних та девелоперських компаній, що працюють в складних економічних умовах.

Байкальський саміт, організатором якого виступило НП «Російська гільдія керуючих і девелоперів», відбувся 22-23 липня 2015 року в Іркутську. Головною темою обговорення на заході стало розвиток міста та будівельної галузі в нових економічних умовах. У саміті взяли участь російські та зарубіжні експерти в галузі будівництва, представники різних міст і регіонів Росії, а також місцеві професіонали в нерухомості, в тому числі – з республіки Бурятія і Читинської області. Учасниками заходу стали понад 130 архітекторів, девелоперів, будівельників, інвесторів, брокерів, представників влади і некомерційних об'єднань.

«Зараз компаніям, що працюють в області девелопменту, будівництва та управління нерухомістю, доводиться досить важко: економічна ситуація ставить перед ними серйозні виклики, – коментує генеральний директор компанії ПСЗ Олексій Кукін. – Допомогти вирішити поставлені перед гравцями цього ринку завдання може технологія BIM. Зараз якраз той час, коли необхідність зниження собівартості будівництва привертає особливу увагу до можливостей інформаційного моделювання. У нашої компанії є колосальний досвід роботи з BIM, і ми з задоволенням поділилися ним в рамках Байкальського саміту РГУД».

На саміті Костянтин Биктимиров, технічний директор компанії ПСС, представив приклади застосування інструментів технології інформаційного моделювання для зниження технічних ризиків інвестиційно-будівельного проекту. Він розповів, на яких етапах відбуваються втрати і з допомогою яких рішень можна їх мінімізувати.

Також на Байкальском саміті виступив Кшиштоф Поморскі, технічний директор петербурзького конструкторського бюро Віпс, давнього партнера компанії ПСЗ. Він розповів учасникам заходу про особливості застосування технології BIM в проектуванні та управлінні життєвим циклом об'єкта.

«Саміт виявився дуже цікавим і корисним для всіх учасників, – вважає Костянтин Биктимиров, технічний директор компанії ПСЗ. – У нас була можливість не тільки почути розповідь про те, чого вдалося досягти в рамках того чи іншого проекту, але й ознайомитися з об'єктами, вже побудованими в Іркутську. На заході були створені оптимальні умови для спілкування: у кулуарах ми отримали велику кількість питань з приводу потенціалу BIM. Це свідчить про те, що інтерес до технології зростає в багатьох містах Росії, а значить у неї велике майбутнє».

Завершився Байкальський саміт екскурсією на Байкал, де всі охочі змогли не тільки помилуватися красотами унікального озера, але й поспілкуватися в неформальній обстановці.


ТОВ «ПСЗ» – інженерно-консалтингова компанія, заснована в 1994 році, спеціалізується в області розробки і реалізації проектів комплексної автоматизації та підвищення ефективності діяльності інвестиційно-будівельних, керуючих і девелоперських компаній, проектних інститутів, архітектурних і конструкторських бюро. Досвід ефективного впровадження BIM-технологій у проектуванні і будівництві, оптимізації і стандартизації бізнес-процесів проектно-будівельних організацій, яким володіє компанія ППС, що дозволяє в короткий термін і з обмеженими інвестиціями збільшити продуктивність праці, скоротити терміни виконання та підвищити якість виконуваних проектів. Компанія ПСЗ проводить навчання фахівців у власних оснащених навчальних центрах. Додаткова інформація: www.pss.spb.ru


ПСС у Facebook: https://www.facebook.com/groups/PSSCompany/

Канал ПСС на YouTube: www.youtube.com/user/Petrostroysystema?feature=mhee


За додатковою інформацією звертайтеся:

Гуменюк Ірина, керівник відділу маркетингу
тел.: 7 (812) 622-10-14, e-mail: cad@pss.spb.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт