Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Шлях до успіху!

Шлях до успіху!

 

Ми пишаємося нашими випускниками. Сьогодні розповімо про один з них .

Представляємо Віталій Павлович Крячек - випускник кафедри гірничих машин та інжинірингу .

З чого складається успішна кар'єра молодої людини? Напевно з таланту, працездатності, вміння домовлятися з людьми та приймати сміливі рішення, удачі й багато чого іншого.

Віталій ще в студентські роки був активним, цілеспрямованим хлопцем. Так, для того, щоб в більшій ступені отримати практичні навички в галузі інжинірингу, Віталій, ще, будучи студентом, працював слюсарем-ремонтником в чавунно - ливарному, а потім і в механічному цехах ПАТ Дніпроважмаш.

Віталій був на практиках на великих машинобудівних підприємствах, таких як ЗАТ «НКМЗ». У 2007 році він з відзнакою закінчив нашу спеціальність, спеціалізуючись на проектуванні в комп'ютерних технологіях SOLIDWORKS.

Дипломний проект Віталія Крячек на тему «Модернізація конусної дробарки»

 Відео

 

Не дивно, що Віталієм Павловичем Крячек зацікавилася іноземна компанія «Actis Group», яка спеціалізується на інжинірингових рішеннях «під - ключ» в області дробильно-сортувального обладнання.

http://www.actis-ua.com/company.html

І компанія не помилилася з вибором молодого фахівця! Віталій Павлович зіграв важливу роль у розвитку її бізнесу, у становленні компанії в Україні на ринку з переробки відсіву.

Зараз, Віталій Павлович Крячек не тільки Директор з продажу та маркетингу компанії «Actis Group», він продовжує брати активну участь у розробці технологічних схем і технічних нововведень в області дробильно-сортувального і промивного обладнання. Віталій Павлович Крячек володіє унікальними знаннями в своїй сфері, добре відомий як фахівець в області переробки відсівів дроблення, ресайклінгу та виробництва щебеню. Останні п'ять років Віталій Павлович цілеспрямовано займається питаннями переробки лежалих відвалів відсіву дроблення на кар'єрах, отримання з них дробленого піску і дрібного щебеню з практичним застосуванням в бетоні, в фігурних елементах мощення - ФЕМ і в асфальті. Під його керівництвом і за безпосередньої участі в нашій державі реалізовані масштабні проекти з переробки відсівів дроблення і виробництва кубоподібно щебеню з такими провідними виробником нерудних матеріалів, як компанія «Юнігран», ПАТ "Гайворонський спеціалізований кар'єр", компанія «Анадольський кар'єр», ТОВ "ХайдельбергГраніт Україна".

Бажаємо Вам, Віталій Павлович, подальших успіхів і досягнень у професійній діяльності, реалізації всіх Ваших творчих планів! Яскравих, щасливих моментів у житті, оптимізму і благополуччя Вам і Вашій родині!

 

Кафедра гірничих машин та інжинірингу


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт