Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
24.07.2022

До навчального процесу залучаються наші Стейкхолдери

Кафедра інжинірингу та дизайну, готуючи фахівців з ОПП «Комп'ютерний інжиніринг в області галузевому машинобудуванні» та «Гірничі машини та комплекси», усвідомлює свою відповідальність перед зацікавленими сторонами (стейкхолодерамі), які залучаються до навчального процесу в якості зовнішніх партнерів, так і внутрішніх партнерів - наших студентів.

ЗОВНІШНІ СТЕЙКХОЛДЕРИ

Міжнародні компанії


1. Danieli Group



ТОВ «Даніелі хеві машинері інжінірінг»
м. Дніпро,
вул. Глинки, 2
тел. +38(056) 7904301
info@ukraine.danieli.com
https://www.danieli.com/

Угода № 09-13/32 від 24.12.2021.

Danieli Group — світовий лідер, що спеціалізується на виробництві сталеливарних заводів. Компанія, яка виробляє та експортує технології та інновації вищого рівня по всьому світу. Danieli збільшує команду з розробки, проектування та постачання металургійних заводів. Приєднання студентів та випускників кафедри до Danieli означає початок стимулюючого та складного шляху зростання, на якому формуються лідери завтрашнього дня! Офіс компанії розташовано у Дніпрі.


2. Primetals Technologies Ukraine LLC






Primetals Technologies Ukraine LLC
м. Дніпро,
пр. Дмитра Яворницького 1А, оф. 401
тел. +38(056) 7319790
https://www.primetals.com/

Угода № 09-13/35 від 04.01.2022.

Primetals Technologies Limited - провідний постачальник інжинірингу заводів та агрегатів металургійної промисловості майбутнього протягом усього життєвого циклу. Студенти та випускники кафедри отримають можливість брати участь у захоплюючих нових розробках! Офіс компанії розташовано у Дніпрі.


3. AMC BRIDGE









AMC BRIDGE
м. Дніпро,
вул. Гоголя, 15a
https://career.amcbridge.com/ua

Угода від 04.01.2022.

AMC Bridge одна з 15 IT-компаній світу з розробки інженерного програмного забезпечення. Надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування. Працює з чотирма найбільшими вендорами CAD-індустрії: Autodesk, Siemens, SolidWorks, PTС. Центр розробки компанії розташовано у Дніпрі. Запрошуються талановиті студенти та випускники кафедри, які знають основи ОПП та мови С++, C#, Java.

 




До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт